Solskydd för dig i Stenungsund eller Kungälv

Solskydd för dig i Stenungsund eller Kungälv

Hej på er!

Idag när solen skiner så fint här i Stenungsund så har jag ett tips att dela med mig till er, nämligen en firma som erbjuder solskydd. Dessa solskydd kan de sätta på både bil, fönster och uthus med mera. Firman finns i Stora Höga så om du bor i till exempel Stenungsund eller Kungälv så har du de nära till hands.

Jag har inte tänkt så mycket på det med solskydd innan, men sedan vi fick barn så ville vi sätta solskydd på bilens bakrutor för att göra det bättre för vår lilla när vi åker bil. De här solskydden skyddar ju mot solen, men även UV-strålar och gör ju att det håller sig lite svalare tack vare det. Det finns ju sådana där små solskydd som man kan köpa och sätta fast som en liten skärm eller gardin, men de sitter ju inte alltid så bra och så täcker de inte hela rutan heller. Sen tror jag som förare att man ser bättre ut genom ett solskydd eller en solfilm som sätts på rutan än en mönstrad sådan solskärm. Dessutom är det kanske inte så snyggt heller och jag gillar när det är stilrent så det här är perfekt för oss.

Om du inte är i behov av det på eran bil så kan man ju även sätta det på fönsterna på sitt kontor så kan det bli ett jämnare klimat. Egentligen vill man ju släppa in solen när den väl är här, för vi har ju så många månader när det är väldigt mörkt. Men om man ändå ska tänka praktiskt så tycker jag det är en smart och praktisk sak. I helgen ska vi hälsa på några vänner i Kungälv som också har fått en bebis för ett par månader sen så det ska bli mysigt. Hoppas nu du har en härlig dag och en riktigt fin helg!

                                                             


Kommentarer är stängda.