Jag går på coachsamtal i Knivsta

Jag går på coachsamtal i Knivsta

Hallå där! Vad roligt att just du har klickat in här för att läsa ett nytt inlägg, idag är min tanke att jag ska skriva om företaget CarlmarksCoaching. Det är ett företag som jag har vänt mig till för coachsamtal i Knivsta, jag går dit med jämna mellanrum för att prata och tillsammans kunna lösa de problem som jag har vid det tillfället.

Anledningen till att jag från första början tog kontakt med det här företaget var för att jag inte riktigt fick livspusslet att gå ihop, det var mycket med min familj och framförallt mina barn. För att lösa den problematiken behövde jag få hjälp, professionell hjälp. Det som fick mig att vända mig till det här företaget för coachsamtal i Knivsta var för att jag inte upplevde mig få den hjälpen jag ville från min närmaste familj och släkt. Hur mycket de än ville hjälpa mig blev det inget bättre, vilket fick mig att söka mig till det här företaget. Alla samtal har gått bra och det har gett mig mycket i livet, varje samtal lär mig någonting nytt som jag kan ta nytta av. Hon som jag pratar med under dessa samtal gör mycket för att de här samtalen ska fungera, hennes kunskap och erfarenhet gör att hon kan hjälpa mig att se på saker på ett nytt sätt. För mig spelar det mycket roll vem det är jag pratar med, för det första måste jag känna ett tillit för personen för att ens kunna öppna upp mig. Från första stund har jag känt mig trygg i hennes sällskap, vilket har hjälpt processen väldigt mycket. Det har aldrig varit några konstigheter och i dagsläget har jag bättre koll på hur jag ska hantera livet i allmänhet och även specifika stunder. Det här företaget och deras coachsamtal i Knivsta är något jag verkligen kan rekommendera för alla som behöver någon att prata med, oavsett vad det handlar om.


Kommentarer är stängda.