Grävarbeten i Örebro för att anlägga familjens pool

Grävarbeten i Örebro för att anlägga familjens pool

Hej på er, här kommer ett inlägg från ett soligt Örebro

Nu när vi planerar att bygga en pool så ska vi hitta en firma här i Örebro som är specialiserade på grävarbeten. Vi skojade om att våran hund är som gjord för jobbet för han älskar att gräva, men jag tänker att vi nog inte ska förlita oss på att han kan följa en planritning haha! Det finns några företag här i trakten som sysslar med grävarbeten så det finns att välja på, men så vill man hitta den som både är bra och som har bra priser och som dessutom är tillgänglig för att ta uppdraget.

Att anlägga en pool är något vi funderat på ett tag och vi har tittat på olika slags lösningar på vad vi tycker passar bäst här. Nu har vi en färdig plan och jag längtar så till det står färdigt! Jag hoppas vi får en lång och varm sommar så att vi kommer hinna njuta mycket av den. Förhoppningsvis ska allt vara klart lagom till semestern. Vi bestämde oss för att satsa på det här i år istället för en utlandssemester för hela familjen och som tur var tyckte även barnen att det var en bra idé. Även om det nu inte är de som bestämmer så känns det ju bättre och roligare om de är med på noterna och också tycker det är en bra idé. De älskar ju att bada och är som små fiskar så fort det är varmt nog att bada.

?Jag tycker också om att bada och simma men det behöver vara lite varmare innan jag hoppar i, de är inte lika frusna som mig. Just när de ska göra grävarbeten och det blir kaos i trädgården ser jag inte så mycket fram emot, men det färdiga resultatet kommer bli kanon. Må så gott och ta hand om er!


Kommentarer är stängda.