Fina bilder på hela familjen

Fina bilder på hela familjen

Hejsan, hejsan! Hur skönt är det inte att det om någon timme är helg igen? Berätta gärna för mig i kommentarerna om ni ska hitta på något roligt i helgen. Själv ska jag och familjen åka till en fotograf på Lidingö för att fotografera lite fina familjebilder. Fotografen går under företagsnamnet Dennis Forsberg Photography ifall ni skulle vilja veta mer om honom.

Själv älskar jag att kolla på bilder, det är någonting med minnena som gör mig lite extra glad. Därför tycker jag det är viktigt att ta bilder för att komma ihåg saker senare i livet, jag tar därmed även en del bilder själv. Däremot är de bilderna inte av så bra kvalité. Med det sagt kanske ni förstår varför vi åkte till en professionell fotograf på Lidingö. Det var faktiskt första gången vi gjorde något sådant, vi kände att det kunde vara roligt att prova på för att se om det var något för oss. Hela fotograferingen blev till en rolig sak för alla i familjen, jag ska inte sticka under stolen med att vi alla älskar att stå framför kameran. Den fotograferingen resulterade dessutom i massa fina bilder på oss, vi kommer definitivt kunna använda dem i framtiden. Det kommer även bli kul att kunna kolla tillbaka på bilderna för att minnas hur roligt vi hade under fotograferingen den dagen. Eftersom vi hade så roligt och vi fick så fina resultat tror jag verkligen att vi kommer göra något liknande i framtiden, ifall det blir en till fotografering kommer vi högst troligt vända oss till samma fotograf på Lidingö. Ifall ni tyckte det lät roligt tycker jag verkligen att ni borde gör något liknande ni med. 


Kommentarer är stängda.