Bröllopsfilm av fotograf i Uddevalla

Bröllopsfilm av fotograf i Uddevalla

Hej mina fina följare!

Just nu är bröllopsförberedelserna i full gång, i augusti i år väntar den stora dagen då jag och min kära fästman gifter oss i Uddevalla. Det senaste jag har att uppdatera om är att vi bokat en fotograf som ska göra en bröllopsfilm åt oss. Jag själv älskar ju att ha fotominnen, men en sådan här dag vill jag även filma för att verkligen föreviga det jag längtat så mycket efter.

Vi kommer att gifta oss i ett kapell i Uddevalla och sedan ha mottagningen på en herrgård som ligger alldeles nära. Fotografen hade olika paket som man kunde boka med honom, beroende på omfattning så därför valde vi det stora paketet för vi tyckte att det inte gjorde någon stor skillnad på priset men kan innebära att fler roliga minnen hamnar med på bröllopsfilmen.

Det han nu kommer filma är förberedelser och ”first look” vilket är det romantiska ögonblicket när brudgummen ser sin brud. Självklart också själva vigseln och efter vigseln. Det är vad som ingår i det ena paketet, men i det större ingår även mingel innan middagen, själva middagen och festen fram till ett par timmar efter midnatt. Jag kan tänka mig att det är så mycket känslor den dagen att det inte är så lätt att ta in allting, så förutom att en bröllopsfilm blir ett fint minne så kan det också hjälpa till att fånga intryck och händelser från dagen som man kanske inte riktigt kommer ihåg annars för att man till exempel är nervös.

Om du gift dig kan du känna igen dig och anlitade ni en fotograf? Det är ju så härligt att varje bröllop är så unikt och man kan verkligen göra på så många sätt för att göra dagen speciell på sitt eget vis. Jag är en sann romantiker och det kommer nog märkas på hela upplägget. Det är så lätt att drömma sig bort och pyssla med förberedelser lite när som helst, men nu måste jag skifta fokus igen och återgå till jobbet. Kram på er!


Kommentarer är stängda.