Behöver du hjälp med KBT

Behöver du hjälp med KBT

God morgon, god morgon! Hoppas ni alla har haft en bra helg och att ni nu ser fram emot en ny härlig vecka. För att rivstarta den här veckan tänkte jag skriva ett inlägg till er om något som jag tycker är viktigt. Det ska handla om KBT i Alingsås, det är något jag själv provat och fått hjälp med från Coach Anneli.

Anledningen till att jag blev intresserad av att testa det var för att jag under en period i livet för inte alls länge sedan inte hade kontroll över mig själv. Jag hade svårt med det mesta, jag visste inte varför jag gjorde en del saker och jag visste inte varför jag kände som jag kände. Därför tyckte mina föräldrar att jag skulle prova KBT i Alingsås. Det var något jag behövde hjälp med så jag vände mig till det här företaget för att få professionell hjälp. Coach Anneli var riktigt duktig och kunde på ett professionellt sätt ge mig all den hjälpen jag behövde. Hon hjälpte mig att förstå varför jag kände på ett visst sätt i en del situationer samt varför jag gjorde som jag gjorde i en del situationer. Tack vare hennes hjälp blev det enklare för mig att förstå mig på mig själv, jag fick därmed en djupare förståelse för andra människor också. I dagsläget har jag fått all den hjälpen som jag har behövt och det är lättare för mig att leva min vardag normalt. Inners inne tror jag att både min familj och mina vänner tycker att det är skönt också, det har då blivit lättare för dem att hantera mig också. Med det sagt kan jag verkligen rekommendera det här företaget och dess hjälp med KBT i Alingsås. 


Kommentarer är stängda.